Periaatteessa viikko takana lopetuksen jälkeen. Todellisuudessa edellisestä savukkeesta on aikaa reilu neljä vuorokautta. Tässä asiassa on kuitenkin sama mikä päivä oli se viimeinen kunhan se nyt vain pysyy viimeisenä.

Ensimmäiset päivät ovat pahimmat, silloin jouduinkin polttamaan muutamat savukkeet, mutta seuraavat päivät ovat sujuneet paljon paremmin. Purkkaa olen syönyt silloin tällöin pahimpaan nikotiinin tarpeeseen, muttei sekään korvaa sitä tapaa minkä on tupakoivana oppinut, mutta ei silti tulisi mieleenkään luovuttaa.

Näyttää ja tuntuu pahalta kun yskiessä keuhkoista tulee sellaista keltaista sitkeää limaa mikä maistuu täysin hirveältä. Miksi sitä siellä on... sitä miettiessä ei paljon mieti makua, kunhan saa sen kaiken paskan pois elimistöstä.

Tuntuu jatkuvasti vähän väsyneeltä ja on joutunut nukkumaan melkein 10 tunnin yöunia, mutta se on kai normaalia? Tulipahan samalla tarkastettua että ihan normaaleja fyysisiä vieroitusoireita ollut. Enimmäkseen ollut nyt hikoilua, huimausta ja väsymystä. Toisaalta ulkona on kesän kuumimmat päivät, joten sekin voi omalta osaltaan vaikuttaa näihin uusiin tuntemuksiin.